Over ons

Nomadgear.nl is hét platform waar je terecht kunt voor het meest essentiële travel gear. Of je nou overal te wereld wilt werken als digital nomad, op safari gaat naar Afrika of gaat backpacken, bij nomadgear.nl vind je productselecties die zijn samengesteld door zeer ervaren nomads. Dé plek voor jouw travel gear!

Alle producten op deze website zijn getest en worden vanuit positieve, persoonlijke ervaringen aanbevolen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en ook de duurzaamheid van de producten staat steeds hoger op de agenda.

Eind 2013 stapten Marcel en Daphne voor het eerst in het vliegtuig voor een lange reis. Tijdens deze wereldreis van bijna zeven maandan ontdekten ze wat ze nodig is tijdens zo'n reis en welke producten hier het beste bij passen. Hun (kampeer)reizen door Afrika leerden hun wat je nodig hebt tijdens safari en op de camping en hun huidige reis, waarbij ze als digital nomads werken en door Australië reizen, laat hun ervaren wat een echte nomad nodig heeft onderweg!

Graag delen deze ervaren reizigers hun kennis met jou zodat jij die spullen mee neemt op reis waar je ook echt wat aan hebt.

Happy Travels!

Dit is onze purpose met Nomadgear.nl

Environmental sustaibable

Het selecteren van producten die super lang mee gaan en tenminste géén afbreuk doen aan het milieu.

We werken bij voorkeur samen met bedrijven die een maatschappelijk of sociaal doel nastreven.

Economic sustainable

Het selecteren van de beste producten voor nomads, met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

Nomadgear.nl winstgevend maken zodat we structureel reisverhalen kunnen blijven schrijven en mede-reizigers helpen met hun productkeuzes.

Social sustainable

Mede-reizigers helpen is voor ons belangrijker dan geldverdienen met deze webshop.

Bovendien hebben we ideeën om met het nog op te zetten mynomadgear.com nóg meer mensen te kunnen helpen.